Heb je een storing aan je warmtepomp?

Wat vervelend, daar gaan we snel mee aan de slag!

Voordat je ons zo meteen belt om de storing door te geven, wil je eerst iets voor ons uitzoeken? Onze monteur wil namelijk als eerste weten of de storing alleen in jouw warmtepomp zit of dat de rest van de buurt er ook last van heeft. Dan kan hij sneller op zoek naar de oorzaak van de storing en het voor je oplossen.

Wanneer meld je een storing?

Voordat je ons belt, controleer dan eerst of er toevallig nu onderhoud gepland staat in jouw wijk.

En controleer ook of iemand uit je buurt de storing al gemeld heeft. Als dat inderdaad het geval is, kan je op de site de voortgang van de storing volgen.

Heb je geen acute storing of een vraag over het systeem? Dan mag je ons ook mailen op storingen@duurzaamverbonden.nl.

Voor andere vragen kun je ons bellen op 0344-750 276 of mailen naar klantzaken@duurzaamverbonden.nl .

Snelheid

Natuurlijk pakken we je storingsmelding zo snel mogelijk op, eigenlijk altijd binnen 4 uur. Daarna is het afhankelijk van de storing hoe snel we het probleem kunnen vinden en oplossen.

 

 

Storing melden

Laatste nieuws

Storing in de wijk

Storing in de wijk

UPDATE: STORING IS ROND 19.30 UUR VERHOLPEN. Als uw warmtepomp door de onderbreking in storing is gekomen, kunt u deze zelf 1x resetten. Blijft de warmtepomp in storing dan dient u met ons storingsnummer 085-400 40 40 te bellen om een afspraak met een van onze...

Lees meer
Aankondiging werkzaamheden Pronkmos oneven en Witmos even

Aankondiging werkzaamheden Pronkmos oneven en Witmos even

Beste bewoners, Zoals eerder door ons aangegeven gaan wij verbeteringen doorvoeren in het collectieve systeem in de wijk De Mossen. Wij hebben geconstateerd dat de transportpomp in de aftakking van de bronleiding aan vervanging toe is. Deze aftakking betreft de...

Lees meer